Сл ди

Їх не засипле сніг лапатий,
не забере дбайлива хвиля,
їх неможливо затоптати,
здолавши протяги та милі.
Хтось, може, цього не помітить,
пройде, півнеба зав’язавши…
Не стерти їх ніколи в світі!
Сліди на серці – то назавше…


Рецензии