Так гарно й чарiвно

Рецензия на «Що дивишся, Осiнь?» (Людмила Юферова)

Так гарно й чарівно в багрянці і золоті слова
Приходить і селиться Осінь у села, що ледве живі.
До нас промовляє пташиним щебетом знову
І нам обіцяє надію на краще і крАси нові.

Ось в цьому селі господарка і кицька,
І більше нікого, хоть віз прокоти.
Ба, ні! Ще цвіркун своїм дзьобиком тицька...
Такий одинокий, щемливий осінній мотив.

Та все ж, багряноликая Осінь не хоче,
Щоб Душі журбились... Дай, - думає, - тишу зірву!
То там струмком кришталЮ води задзюркоче,
То тут, вплете Сонечко в звІнку траву...


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.