Не маю сл в..

Не маю слів...напевно вже ніколи
не буду мати, бо таке воно -
Кохання це...
                чи щастя?
 Мимоволі
                кажу "люблю"...         
та слово все одно
не виразить, нічого не покаже,
не дасть нічого, щоб ти зрозумів,
наскільки серце мое повне вражень
та почуттів...

Це вище всяких слів!

14\12\09
4:30 ранку


Рецензии