Зимов коштовност

На стріхах будинків
Срібло сяє блискуче і м’яке
Та тільки сонечко пригріє-
Струмком холодним потече.

Що ж то за срібло сяє скрізь?
Візьми і краще придивись...
Побачиш діаманти і смарагди,
Перлини ніжні-ніжні серця океану.

Все це- коштовності зимової пори,
Яка володарює зараз на дворі.
Дорогоцінності все сипле з рукава,
А ми питаємо:"Коли прийде весна?"

Але всьому своя пора:
Ще буде літо і весна,
І осінь фарби розіллє,
А поки сніг сріблястий йде.


Рецензии
Ну что сказать. Шекспир и Пушкин ничто против тебя.

Игорь Степанов-Зорин 2   09.12.2011 01:41     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.