Новорiчний снiг

   Новорічний сніг

Сніг над Києвом в вальсі кружляє,
Новорічною  ковдрою вкрив,
Зірочками узор вишиває,
І каштани у срібло одів. 
Ми закохані містом гуляли,
Веселилася юність земна,
І сніжинки на вії сідали,
Королево моя чарівна.

     Приспів

Сніг літає, сніг кружляє,
В гості на Різдво спішить,
Я коханій обіцяю -
Буду вік її любить.
Сніг стелиться, стежки в`яже,
Зупинись чарівна мить,
Моя мила мені каже -
Буде вік мене любить.

Твої очі, як перли, сіяли,
Як весна, щастям доля цвіла,
Ми колядки веселі співали,
Ти, як Либідь, в любові пливла.
Сніг над Києвом білим літає,
Новорічна чарує краса,
Моя мила сьогодні кохає,
Нам дарують любов небеса.

     Приспів


Рецензии