***

Я згадаю тебе восени
Ти приходила знов в мої сни
Я тебе не знайшов не зберіг
Я до тебе хотів та не зміг
Запалити вогонь кохання
Я  тебе обіймаю востаннє
Я тебе пам`ятаю назавжди
Що між нами було то справжнє

Жовте листя кружляє як колись
І холодні вітри знов несуть
Новий день де я йду, йду кудись
Новий час із якого мене звуть…
Так багато людей разом
На цій площі немає місця
На цій площі стояти слизько
Та вони не із тих, хто боїться


Рецензии