***

Ти вийшов із себе
Сміливо пішов
Твій погляд у небо
Дорогу знайшов
І виросли крила
І ти полетів
Залишивши тіло
Ті справді хотів

Туди де немає слів
Туди де зникає час
Лиш там не рахують днів
Що залишились для нас
Туди де немає снів
Туди де безмежний час
Лиш там не рахують днів
Що залишились для нас

Нехай вони плачуть
Тебе вже нема
Тобі все пробачать
Та сльози дарма
Бо виросли крила
Бо ти полетів
Тебе несе сила
У вимір світів


Рецензии