***

Хочу бачити твою посмішку
На обличчях наших дітей
І зимові сонячні промені
Нас зігріють серед людей
Що наважились вийти на вулицю
На санчатах кататись з гори
Я не жив на твоїй вулиці
І не знаю про що твої сни
Як живеш ти? Куди дивишся?
І за ким тобі хочеться йти?
Я збираюсь своїми силами
Щоб скзати це тільки тобі
Бо не маю права на помилку
І чекатиму твоїх долонь
І не вб*є нас життя побутом
Ми горітимем як вогонь


Рецензии