От мы й дойБайВым вам щось

Да вжэ й на клайВийШах новш!
А то дыВВысь ты на чорт!
А ны ЧыхСнохК вш!

Если ты руСКИй ЦыГан,
ЗнаЧыця чы Ш прам Иванк.
А ныпотРибНо Ш ляк нам П
Щось знаць ий Ятвяг.

ЗА Що ий про й що нас Хам
Да обызВичуе, га?
Мы Ж  Кый, мо, й хвайн?
Чы ны зухСИМ ны так?

ЗдРахСтуйТэ Ж фси ЯныЧар Ж!
Хай вам мынэцьця вся шваль,
Шо понаВишВалЛах нам Б
ПранЦый са шавк. Оцэ О ОДА жыдам Ж, шо дэсь и О там Ш!
Ну, в дороГыцьКых ликСах Ш.
РакСам са й Сашк.


Рецензии