МАЙн Готт! ДимЯн Брыль Кот!

Мий Брыль смыйицьця
С Клясэн Циммэр!
И ны бойицьця вжэ а ныц Ш! –
Бо, да, ув МСИ дэ Ж мхи щэ й П бильШык,
Чым, Хар М, ШыкХарНый Ный К!

Ув БИСуйНиф я быВВ ныдильЛюк-Сь.
Ий вот! В ЛЮКС-сайтПохГИК! –
И ны бырэцьця вш ныц ГОМнисьКок
А ни Зь ни в низь пыцьКив.

От так от СИБрик РИК МыдьВиДькхам:
А ну Блин мни Ж спикЧих!
А то я дам уш ядькам МАКхаф!
Колы МАКаль я вам П.

Колы колино мэрзнэ в Сына.
То шо-то за нахал? –
Та во! Сыдыть быс штан Ж.
Оно шо ф спецКушФайц. А ЕК офтКУШхай В Васьк хохць пахРух ЦелеХанк. –

На цеЛине лине дощыСКок.
А не лине в ГлынНах.
А ны Ж в Падыщ дэ й даж.
А в РадЧыцКу БР, дэ й Галь? Ну, Х, АбрамЧучКа Ш яксь. –
Шо была  в ДырЖыни в Свыни Ж. Да шэ в СИМ три Ж цик рик Сь.

Так вот. На Ж це й ЛИМнец!
Весь ЛИМхирЦирВань здесь.
А У, М, НасТавНицКальт кахЗетц хъто З Мняв пухБликХанец.
БоРыса Ж СакЧанк нехт.
Тут Сашк но Ж зайБАВлекЦ.

Ах, ВАБ! Ах, ВАБ Ш, ПадЛец, ухСих нехВехст на свець!
Каб ни взь ЛякГуськ нидзе Б!
Адны й ПрыгЦэКС!

ТАКА вш тухт в нас БИСедк
Та в БИСхуйНэй.
Аджэ Ж.

Хто Ж гэйТак гойВойРэйЦь?
И дзе, х? –
В СукХым Барэ. 
Й дэ Сь Ледзь
Ух СыйМойНэй Шь!

А ВИ там ХАТ ъхохць хцэш?
То пырВырДык ГынДык –
И всэ твоЕ.

Ich fejne an.
A TI chatite
V zygan dostatt vydRak? -
I aufMerkSam, IVANN!


Рецензии