Зимове

Я намалюю нашу зиму,
Затихло, спалюю думки,
Твоєю краскою окину
Свої теперишні шляхи.

На білому поставлю крапки
І знову вернеться зима
А замість нас там будуть лапки...
Біленькі....чорного кота!


Рецензии