Молитва

              Молитва

Я у пристрасті днями молюся,
Щоб тобі посміхалася доля,
Як священній, сердечно клянуся,
Відпустити завітну на волю.
Я прошу небеса і молюся,
Щоби врода твоя не зів`яла,
Я Венері моїй поклонюся,
Щоб кохання тобі дарувала.

     Приспів

Я за тебе журюся,
Окаянно молюся,
Лиш одна в мене мова:
Щоб жила ти здорова,
Як богиня вродлива,
І збувалися дива.
Щоби птахи співали,
Діточки щебетали,
Щоби сонце світило,
У коханні горіла,
Як весна розквітала,
І, як квітка, сіяла,
Тільки так, світ мій білий
Я скажу – я щасливий.
Я за тебе боюся,
Дні і ночі молюся.

Стану ангелом поряд незримо
І по оклику серця явлюся.
А судьба не проходила мимо,
За чарівну красуню молюся.
Щоб лукава любові не скрала,
Я хранителем тайним наймуся.
А ти з лебедем в парі літала,
Я богам полум’яно молюся.

        Приспів

04.01.2011 року


Рецензии
Очень понравилась песня! Особенно тронул припев :) Успехов Вам!

Алёна Паламарчук   28.11.2011 17:56     Заявить о нарушении
Спасибо, Алена. Зайду скоро , почитаю все, что Вы написали. И вообще прочитаю всех Паламарчуков, я удивлен, что их здесь так много, С Уважением Николай Паламарчук.

Микола Паламарчук Червень   28.11.2011 21:25   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.