Мы капитаны гондэ во у Таний

И ныц ны й ойТойСцяф Мий гоньДзе Коць.
Но КорРольЛёв щэ Е тут гондэ Ш как бык.
И все БыкХи ухш бугДугТь влад, хы, быт! –

ХИ! А МИНИ на УвКравИнь охХотТаг!
Да дэ ГАЙлинк Тырнэ мынэ хоть в лоб цмок. –
Да щось ныМА Й а й ны увЖэ й ны й ЛойТойс
А ны од ЛоТаць гонДыво ужо Ж. –

И если я БезУхов прамо гондэ,
То ХтосьСяк Гонэ й Гонэ МухайМорРык.
Бо що такэ О гон да, хэ, АхГон.
Ну, О, то ВьЯзь ЗемьСьКольт! И той ЮйРок огофСК!

Так сцё Зь вам ДАТИ, бидНыек рекБякТак.
АгХах! Так тут бомЖат мы Жь ны зойБайЧиф нахВахт?
То гарМаньНикст цикЦяксь нальЛет фамп цяйЯф!
А ну-К прыйЛайСь-К оно зьНом на вагЗай
Пуд вэйЧор дэсь хав, тфар!

Так  ТАТА ПАТАф даль вам иль ни й квак Ш?
Ах, ПАТАхГонНах в нямк зярьПлятт!
Да вот АТПАТ: да хто етТах тухт на тахт Ш?
АхХа! Да тот шек Васьк. Бес барРакДа Жь!

ТАДА АДДАТ нахСатт?
Иль как вш? –
Иль пойЕйСт да БайРАН
ИхДёгть лись вРАНьць? ТакХы вот ТАПкы й ий СаньДальКИ Сь Таньк.

И МаньКа Ш токМав сьЕйЛя ВасьКинг ТрапК:
СишНахСт, ах, дзерКарБрахМ письСИ-К прахПаль дазь Саськ!
Фсе бугДугЦь плякХваць афт-афт Нась ць!

ТаКИ Сь Мы вампам сшейМ КахТань.
ОнНо Шь, блин, пра В КахХанк.


Рецензии