Ялгызлык диагноз тугел

Нигэ икэн ялгызым
Вакыт эрэм уздырам
Гомернен матур коннэрен
Эрэм шэрэм туздырам

Килче минем яныма
Вакыт узгэрер кирегэ
Ходай бирган коннэрне
Уздырыйк икэу бергэ

Ялгызлык диагноз тугел
Чир тугел ник бер бэлэ
Йорэген янган чакларда
Узенэ иптэш эзлэ

Килэчэктэ ходай бирса
Бер кемгэ карамыйча
Бер матурын алып кайтам
Аллага шокер булса


Рецензии
Ялгызлык-ул жан халэте. Будучи даже с близкими,находясь даже среди толпы,можно оставаться одиноким.

Разина Кинзябулатова   08.01.2012 23:39     Заявить о нарушении