Чемпiони

Ми ходимо пішки,
ми пишемо вірші,
ми крадемо вишні
з високих дерев.
За тонкі зап'ястя
тримаємо щастя,
не стежим за часом
і календарем.

Ми ходимо двічі
у ту саму річку,
ми бачили відчай,
горіли в огні.
Ми житимем довше
ніж всі ваші гроші,
ми дуже хороші,
і трохи дурні.

Біле і чорне -
то всього навсього лише кольори.
Ми чемпіони
з вигадування правил гри.
Дівчата гарні,
і гори великі, а люди малі.
А ми звичайні
найкращі люди на всій землі.


Рецензии