мати

виглядай мене, мати, коли вранці піду,
зустрічай мене, мати,
зустрічай, як весну

і годуй мене завжди
з рук своїх, як малу,
говори мені, мати, не завжди про біду,

чи смієшся, чи плачеш -
поруч є зразу я,
навіть місяць на небі
біля твого вікна,

я співатиму, мати,
кожну мить, кожен час,
не карай мене, мати,
я ж люблю таки вас!


Рецензии