В. С. И

ваші очі карі-карі,
тягнуть мене, звуть до вас,
плечі ваші будто хочуть мене,
кличуть скрізь мое ім'я.

я віддам все та відкрою
почуттів палку любов,
назвіть частинкою своею мене,
назвіть, я ж так на вас чекаю знов.

усі пісні ваші напам'ять знаю
і відчуваю кожен біль,
я так кохаю, вас кохаю,
не передати всю мою любов.


Рецензии