Як гiрко каються сини...

Як гірко каються сини,
Що часто неньку не жаліли,
Не помічали сивини,
Не бачили, як тануть сили...

Текли роки і плинув час,
Переплітались щастя й горе.
Від неуваги кожен раз
Страждало серце її хворе...

Коли б змогла, то віддала
Їм власне серце на долоні.
Заради них вона жила
Й життя їй вибілило скроні.

А очі - ніжні і сумні,
Й пересторога в кожнім русі...
Зринають в пам'яті ті дні,
Коли не слухались матусі.

Як гірко каються сини,
Коли вже матінки не стане...
І сняться їм тривожні сни,
Й тривога будить на світанні.

жовтень, 2011


Рецензии
Здоровья Вам, Анечка!...не грустите!

Вадим Константинов 2   12.11.2011 22:02     Заявить о нарушении
Спасибо тебе, Вадим, что не забываешь! И за пожелания - вдвойне...

Анна Корниенко   22.11.2011 20:10   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.