Енельо

Самогону з кумом в п*ятницю нагнали,
Усю суботу із сальцем на двох його ми розпивали
Й до вечора вже бутиль десятилітровий
Пустий. А шоб ти куме був здоровий!
А вранці, щойно небо розсвільо -
Спустилось з тучі в полі Енельо.
І шось мигає і гудить,
По-марсіяньськи шось ****ить.
Я чуть не впудився в штани:
- Шо ж за отродьє сатани!
І взяв ружжо, шо було на гвозді
(Колись ним бив я Галю по ****і).
Тримаю міцно. Два патрони.
Ше робить...Вчора ним стріляв ворони.
Надів кожуха і пішов в сарай,
Знайшов первач зничкований: - О! Рай!
Допив усе, шо було там на дні.
Як добре ж поробилося мені!
Відразу ж сміливішим став
І до двері з ружжою почовгав.
Відкрив я двері, дивлюсь - ше стоїть!
Мигає, блимає і шось ****ить.
Я взяв ружжо і як - Ба-Бах!
Кулі по Енелю - Бух-Трах!
Злякались ті інопланетні суки -
Попрятались в свою бляшанку. От тварюки!
Я ше по ним палю - Ба-Бах!
Хай знають марсіяни страх!
Вони же, ****і, в відповідь стріляють!
Одне є добре - хоч не попадають!
А в мене, той...Гвинтівка не стріляє!
Дивлюся - йобаний...Патронів вже немає!
Гляжу - біжать до мене сірі ці тварюки
І шось кричать по марсіяньськи, суки.
Підбігли - начали ***рити киями.
І тут я вже ну зовсім втратив тями.
Пробач ти куме, шо тебе й мене вони зв*язали
Поки ти спав, й з собою взяли.
Останнє шо я вчув, кричали шось до мене марсіяни,
До того поки я не відрубився, бо був п*яний,
Зараз згадаю...Шось типу: -...вас за грати!
Міліція! Петренко! Припиніть стріляти!


Рецензии