Рятунок

Ти навчишся ніжності зі мною,
змозі відчувати дзвін сердець.
Підійдеш до щастя навпростець –
на шляху не стану я стіною.
Я у тебе мужності візьму,
вміння всі проблеми засміяти.
Там, де відчай наступа на п’яти,
не зоставиш ти мене саму.
Ми знайдемо вічне і земне:
у недосконалості стосунків
двоє не чекають порятунку…
Я тебе рятую, ти – мене. 


Рецензии