Верхнедвинск

Кастрычніцкім дзяньком,  дурным падлеткам,
Убачыла красу лясоў і рэк...
За гэты час, маленечкім праросткам,
Любві на сэрца выяўлен стаў след.

О,Верхнядзвінск! Краса прыроды!!!
Дзвіна і парк, і пры касцеле кветачкі...
О, Верхнядзвінск! Мая ўзнагарода!!!
Запомнішся ты мне на доўгія гады…

Гады мінулі, бачу горад Брэст я,
Але ў памяці застаўся ў Дзвіны той перазвон...
Калі на службу, у царкву, ішла я па Савецкай,
І дораг кожны ясень быў і клён...

                14  чэрвеня 2010 г.


Рецензии