Стук т мого Кентукк

Я – Америка.
Кентуккі – моє серце
увесь світ любить мене:
дівчата, хлопці, маленькі діточки, панянки бальзаківського віку…
стукотом Кентуккі
розливається моя любов
по всім штатам і
вибухає у серцях кожного
вільного громадянина
Каліфорнія – моя доброта
Я обіймаю всі нації: іспанців, французів, українців, африканців…
Голівуд – моя посмішка
Я радію кубинським сигарам, гавайській засмазі, швейцарським банкам…
Айова – мої очі
Я насолоджуюся своєю красою
та букетом різнобарвних квітів у моїх руках:
Міссісіпі, Канзас, Небраска…
Долар – моя візитна картка
Звання «Міс Всесвіт» - моя американська мрія.


Рецензии