Хвороба

Задав я тобі питання
ЧОМУ??? Але відповідь
Нажаль я не почув.
Лежу, сумую за тобою!
Лежу на дні і пригадую
Ті дні,
Коли ми були разом із тобою!
Я пишу ці рядки з...
Метою... Метою полегшення...
З метою вивільнення старих
МРІЙ!
Старих почуттів.
І щоб вони вийшли
Разом із тобою.
Бо, нажаль, тобою
Я ЗАХВОРІВ!!!


Рецензии