Странные мысли - на укр

Спливає час, лишає нас свободи,
Не вибирали ми цього життя,
І не дійти нам з головою згоди,
Та й не знайти з життя нам вороття.

Втім, є дурниці, що не варті шансу
Щоб їх помітили хоча б кілька людей,
Щоб хоч на мить дійти з собой згоди
І швидко плинути як вітер, як цей день.

Пройдем шляхом Колумба через кулю,
Земля малесенька, ти тільки почни -
Минеш країни, моря, гори, street'и,
Та все ж знайдеш для себе щось своє.


Рецензии