Жи нка джерело натхнення

Кохана жінка=джерело натхнення,
Відомо це вже тисячі  років,
Вона окрилюе нас в дні знамення,
Е символом для чоловіків.
Природа завжди  е взірцем краси,
А жінка=то іі чудовий витвір.
В коханні  досягне лиш той мети,
Хто не боіться стати проти вітру.
Щасливий  іду по життю,бо люблю,
А ЖІНКА=джерело натхнення,
Івсе ,що я мрію,
І все ,що роблю,
Логічне тому завершення.


Рецензии