У мен сьогодн зор погасли

У мені сьогодні зорі погасли.
В світі гір зламались хребти.
По життю я несу одне гасло:
«Крізь терен до мрії дійти».

Я сьогодні стала чужою
І закрила совісті очі.
Я закрила їй очі рукою,
Бо до мрії дістатися хочу.

Та реальність ллє свою воду,
Свій тягар кидає на плечі.
Темний день калічить всім цноту,
Сльози ллє засмучений вечір.
(21.09.11)


Рецензии