То прыгХодьТэ Ж, КоЛеды вж!

Мы й туда,
Мы й сюда –
А, блин, ныц ны Ж Коляда!
И Балда но Ж одна вж.
Тая, ну, шо в ЛэкБидьКак. –

Да, ну, Ж дэ нас МАТИ сфар.
Матка Ж матКом но БР на ВаКСь.
Ты куда тип поПаф!
Гэто шо за ейРайЛашь!?

Да вот тикы Ш Полэ
Кто-Т за, г, с, нас охПохЛэх. –
Ой, шоп ты да ф шопЧык
Дэ п пошов, Мий ХлопЧэх! –

О! То П, да, Б СакФонЧык
Да й сам в кольЛёльКольЧык:
ФСИМ мехСтам та псовСкым
ЙихХахТы, гр, за й КокЦёк!

ДОКхиль Ш да ДО ДОКхав
НахШых  ны й ЁфДохХы Ш? –
Чы-то ты, СыкнокЧэк,
Да вжэ й рэйБра й взмокЧыфШ? –

Ой, спуВВаты Бр дольБрей ль
Да зь лицьВиньМы Ш гоньдзе. –
Да ты сам от мойЖыйШь
Вже й Ж оно по-польСКу Б. –

На ПойЛикСик тут гондэ вж
Та спуВВае, Х, всэ й войСКок.
Шо й з ВойЛынь ЛюбышовСькых:
Ой, любы Ж мэнэ, ЖовТэнь! –

На чухЖий Ж мы Ш стойРонЦыТь
Та от кнопХайЙим польКу Сь.
Да ны но по й лийТофСьку Ш. –
ОнНо Б скухШ хто П КарТошьКу Шь! ШОНнэн-шонНэньК, ох, НеньКы Ш,
Та люгБыгТыхСь в БарЗовСку! –

Ува всих есця Ж Гром Мий.
Шо ты кажЖыш Мий КохЗагс К! –
Та Ш ТУШканЧык но в хатТыр
Тушыць от фшутку Ш КузьКу Зь.

ДОТОДпыйЛы Ш мы й групКу, Х.
Да ныМА Й ны й ГойЛупкы й,
Шоп, ой, прыйСягНугЛаг,
Шо й ЛюБыць ТыйЛушьКу Шь. – То прыгХодьТэ Ж КойЛейДы й,
Ох, да по МойГох ДедДа, Х!
 


Рецензии