Я учора наЕвсь!

У меня нет ни мало стихов.
Но статьи. Разве нет у поэта ль?
Ну, хоть капли любви.
До жены. Док сыновей как. –

Шося мни Хтося гондэ НахПлифф! –
Ты шо поняв, Ныкэча? –
Да. Ну, Ж неЧа й рогБыць,
ЕК чай вГехПаф Ш.

Маты спыть вжэ Ж соби. –
Ны сопыть кай бухВЕКтаг. –
ОпШим, Шмило Ж сыДыть,
Бы й дытюк, до ракСфеТав.

Я Шь в БОН-БОН-секТык бы-К.
НО Б и еф Ш сь яСцик бесКав.
Ципа, х, про, х, глюкХайРиф
Да, О, про й мийЛийЦейЩин! Я Сь уф ИХь ни й слюгЗив.
ПойЛисьМейнОМ.

Я ль фийЛёйСёф ци гдзе, К?
Ну, к Кому Сь окБракСцейЮхсь?
Да во Ж АнГель в мынэ.
С КороЛево й ДжульЕхТок. –

Я учора наЕвсь!
БожЖех мий, ЕК какФекТок! –
Да! Ф СяБе ледзь ухЕдзь,
ПасьЛяф СЯБраф полечок.

ГоломНицКый я Ж дэсь.
ЕК по дедусь гляДзеци, К. –
И ЦИКхава ля мне Зь
Но й лязеци каль пециф. В шкарПэтКах найЛейПсих. –

Так от ГЕНИй лыйЗеф Ш ий кал ПетьКИ Ш.
Дэсь ув КосьМось, аджэ Ж, ну, Ж.
Бо Ж Гиен а ны в Грек,
Шо О Цэ й во й наПэцяв Зь.

А Луна! Ны в Рачке Ш.
Оно в РыбКах дэсь еКСяк.
И всэ можня терпХеть.
НахЩохт зрейНяв. Да, пойПей вайЛерЕньк.
И ты вш лекЖыкш ув ведьМав. –

От и друг Мий но зевк.
Полыжев. Взев канфету Ш.
И…прохНах ПОНИй фсех.
ПойМАЙленьКук. –

Ну, а сцас сцо вам П стесьК.
ПИПОльФень?
От гохСэй П. – Надывысь но гомнеськ
РакСом са и КозЛечко! –

ЦелеФикСорк поре Б кому й в ребРа БР?
ОтЧень дажис нохВэньКый Ш.
НО! О! ПОРЦь хоць сто-двеСьць
НаНОЦ ззежЦе-К! –
Фсё похЛехСно! –
Лиш бы Ш влеСлов ух зеБра МС.



 


Рецензии