Мы вельми любим клапациц

Так вот. Заплющ но гочы, мий хлопэць.
Бо зарэво вжэ тут спувае хтося.
Ну, дэ ж – у лисы, мусыть, мы уфжэ.
Бо грошый в лаборив ужэ й замного.

Ну, й шо то гэто за словечко мни?
То «лабори», то «на двури», то «вэдлуг»?
И дэ ж то ты набрався, сукин сын,
Якыхся прамо тут ля мни опцэнёк?

Да так у нас чы на Полисьси каж?
Да вжэ й в помины ны найдэш ныколы
Шоб там водывся хоть якый козак,
Типа, ну, Шуляка, чы Кузнецова.

Да ек жэ гэто здарылось однак,
Шо гондэ шэ обманщык е хорошый?
Бо вин городыть мни, шо вин бульбаш
И навыть с Францом Кафкыё знакомый.

Ну-да, кафэ тут у французув е.
На Короля шэ малы й ны такое.
Аж полк СоБак опслужував тыле,
Колы мы шэ робылы в йих хлывовы.

Но хлынэ радость, ек до нас зайдэ
Франц с Кашпиром, однак, и Станьнославным.
Бо дэ ты, шо ты  зовсим быз блатэй
Хотя б подвирок ты в столицы знайдыш!

В якый столицы? Столины чы дэ?
Ну-да, дэ Александыр Мак йив з Донскым.
От гэто ж надо! Шо вин тут плытэ?
Ну, прам плытэ! Мы крутым Патифончык!

Ну, и ныщо тут гондэ вмолотыв.
Ек стрэлыв Мни якымся ливым пальцэм,
Ажно увэсь опсыпався Покит.
И ны остало тут ны буквы навыть!

От тоби й на! А гэто шо такэ?
Ну, шо ж тут ныпонятн – затменьне ж Сонця!
И вжэ Мий Дид Панас ны дыржанэць,
А дэсь кай Пензы, в секты Кузнецова.
Ну, вечно ж з намы некы изменень.
Бо ш шэ Луна по нас страшэнно шмалыть.
А, ек родывсь пры, ну, брухат Луне,
То ек ны будыш сын полка, мий мальчык!

Такая гондэ во у в нас пагодк –
А мы но тут пасвистваем с синички.
Бо, кали-если ты ва всих влюблён,
То посподобыш и диванчык Рымшы.
Бо в БАТька ТАБор всекых лошадей,
Иже и с ими лабор и лабурок.
И дажэ й Лобор в нек журналик ЛЕВ.
В епархиальных вьедомосць  мы ж служым!

БИВ Пивынь Коцю вчора рымынем.
А Мий Бияк ек гэпнув тую бийку,
Ажно нахлёмавсь наш Кабан саплей.
Ну, вздумалы у в Дурня «ящык» влизты!
Аджэ ж, ну, шо ж, нымае кем гардиц.
Ни маць, ни ойцец а ни любьяць Бяшу.
А, раз пайшов ты, Падла, в магазин,
То я сычас дирма тоби увмажу.

Ну, й зьзилы с мамачк хвайненький БАНАН:
То я щэ сынку мало подарылы?
Да забыры хоть тэе, шо я дав.
А ны у Красоту шэ суныш рыло!
Бо, если папа не Баран атец,
То заимейце собстфенны кампуцер.
А то вдруг што-т тут пальчык атарве,
Кали вдруг не туды уфставиш мульцик?

Мы вельми любим клапациц аб тых,
Хто прама-тки беспомащны и й хфорый.
А, кали даш сыночку прыкурыць,
То ты ужэ агрэсар и шызочак?

Вот гэтак Лабор атличац ат тых,
У ком а ни каких гражданск пазицый.
Мы не фашысты, и не жыды мы,
Каб рыльца нашм дамашним ны пачысьциць.
А тым, хто прама розум пацерал
Ат сфаих сынчык-дочак да уфнучак,
Мы скажам, как Георгий Прамакашк:
Жывём ля тых, хто Госпаду паслушан.


Рецензии