Мы любим РасеЙку Сь!

Да вот ниКатДах
Не й вийДзеф Ш ни й ЛейНин,
Нин ЛейКИ Сь ВасьКа П.

Так, хей, фсех са й СфейТам!
ДрузьЯв ий СярБрав Ж!
НиМа Сь доМа Ш ЖекНив.
ОнНов Ш СИКрикТарк.

На ДНО Зь фсе вш пайСейЛи П.
Не й ВасьТрейБайВань
А ни Жь ЖивВав ЭвЦИК,
А ни Жь КИЦЬ пад лавк.

Так НА! ДА налейЦе Ж
СвяТоВа ВиНа МП!
НАМ дзьВеСьци Зь ци й лейТаф П
ЖыкДык фтык давВаль-К.

ДА ТАННА Сь от еКСя Зь,
ЗайДзёгцьСева вша
СвятКуйЕх ПаэхТав
З двуМА Й ци й клешНя.

Мы Ш гондэ вайЗойНаф,
Ты Ш бач, прам ны батч!
Оно вж ЦИКпакГрак, Х,
ХрыСтав радзь.

И гондэ вж ХОТтакБыкЧь
БыЧКа Ш да загсПрах.
ВаХиты Сь зь збайНитФак
ТигРан ПевТравСянк!

И вот: в БивСавРавБийк
УвБийЛи Зь Говна ць:
АльЛёх? Зь дзивНы Сь правСни-К!
Ци всь снив ты, пан, Вась? –
Да-да. ПрывЯвЗай-К!

И мы Зь вам ракСцейЛейМ,
Огох, дахСтахРАНЬ!
Сце й врано в РАНО Зь
ЖавРАНках.
ЖАВве Шь Нашь КАХнох ух НарРовль.

ЧайТыйРы й ци Ж чайСИК
ПадейХаць ци к вшань.
И взяхЦи П гарМоньК да пайНофШь.

Ий буйДыйМо й гратЦар!
АжНов да й КАЛЯД!
И Сь Дзеда МаРоза не й злазь М.

Ну, Хто дэ таКая.
МАЙруйся Зь ся й Спарт!
В ГАЙахТри-К КаньКарды Ш но в Нас.

УсьСек АхВикЦейРык
РЫКхайЮхць на малп.
Ф когтьТокРых ВУРчыць в жыльВотКак.
Так што П пра, Х, РакСейКу Сь
Тут гондэ КакСакЦь.
В РАСЕ расьЦвильЛик Брыль зь ЛильЯнк! 


Рецензии