Розвиднiлося

Розвиднілося,
Засвітилося,
Вранішня зоря,
Прокидаєшся,
Озираєшся,
Навкруги,
А нема...

Лиш подушки дві,
Тільки він у вісні,
Хочеться тепла,
Тільки тінь у вікні,
Ти повір мені,
Та не вірить дурна...

Тихо навкруги,
Під очима круги,
Нікого в оселі нема,
Біля лампочки,
Білі тапочки,
Мовчки звисає сама...;


Рецензии