Не народженнi дiти моi

Не народженні діти мої…

Ненароджені діти мої,
Голуб`ята мої, соколята,
Не ходить вам по вічній землі,
Ви не скажете «мамо» і «тату».
У садочку я вас не знайду,
Не діждуся довіку зі школи,
І укрити вночі не прийду,
Під вінцем не побачу ніколи.

   Приспів

Милі діти мої,
Ангелочки землі,
Простіть любі за вкрадену долю.
Соколята мої,
Пташенята малі
Не ходить по землі вам ніколи.
Милі діти мої,
Ангелочки землі
У безкрайому небі літають.
Любі дочки, сини,
В голубій далині
Маму рідну на небі чекають.

Не побачені милі сини,
Не приходять онуки веселі,
Не являються навіть у сни,
У пусту, одиноку оселю.
Лине сміх, веселяться малі,
Як чарівний дзвіночок лунає,
Ненароджені доні мої,
У юрбі дітвори вас не має.

            Приспів

Грудень 2009 року


Рецензии