Дурнi сльози

Твої сльози і мені ріжуть очі,
Справжні, чисті, прозорі,
Ранок, знов на очах те, що не хочу
бачити; вина у проблемах, у сорі?

Благаю тебе, розкажи, що хвилює,
Я сбережу твій простенький секрет.
Ти мовчиш, а  очі тугу малюють,
Я як художник, що пише портрет.

По дрібничках збираю всі факти,
І розумію, ти просто дурна!
Плакати хочеш?- все рІвно, плювати!
Йди додому, ти занадто сумна.


Рецензии