Шо би ти не робив

Шо би ти не робив,
Кого б ти не посилав,
Хто би тебе не дражнив,
Хто б тебе не впізнав,
Все просто як з тіста кекси,
Тобі недостатньо сексу...

Куди би ти не пішов,
Чого би ти не казав,
І шоби ти не знайшов,
Хай навіть чого не мав,
У твому житті нема сенсу,
Тобі недостатньо сексу...

І шо ти там не кажи,
За Зігмундом, або без,
Хвороби твоєї душі,
Або дуже тяжкий хрест,
Як ларго, або, як престо,
Тобі недостатньо сексу...


Рецензии