Матусi вiршик

Як щоб була чарiвницею,

Як фея я лiтала,

З матусею за ручку,

Я свiт весь пролiтала,


Ми з нею бiля зірок

На мiсяцi спiвали,

I з нашої любові,

Ми нові роздавали


З матусею рідненькою,

Ми всюди би були,

Тримаючись за руконьку,

Ми з нею назавжди


Рецензии