Перпоговорки 26-30 укр

26. ТЕПЛЕ СЛОВО І В МОРОЗ ЗІГРІЄ

Гарний матюк і за морем – слово…

Тепла баба і літом згодиться…

Холодна дівка в жару приємна…

Слово тепле, а шуба – тепліша…

Первак та шуба – не дам в мороз дуба…

Гаряча водиця взимку згодиться…

Зможеш жіночку пригріти - будеш файно їсти й пити!


27. БУЛА Б ШИЯ, А ЯРМО БУДЕ…

Був би козак, а дівчина знайдЕться…

Була б горілка – свято буде…

Було б сало, а хліб знайдем…

Був би кум - кума буде…

Були б сідниці -  пригоди будуть…

Був би козел, а роги будуть!

Були б котлети - мухи будуть...

Була б країна – депутатів знАйдем…


28. ДЕШЕВА РИБА – ПАГАНА ЮШКА

Дешева рибка? То, мабуть,…криза…

Дешева рибка? Так, може,…дохла???

Дешева рибка? То кілька в банках!...

Якщо не дивитись – можна оженитись…

Дешева риба - комусь прибуток.

Дешева риба - дорожчі ліки.

Дешева рибка - велики штрафи.
(Це браконьєрський варіант)

Душевно рибка співа на вушко...

Дешева рибка? А ти не нюхай!...

Дешева риба золотой не буде…


29. ЗА ВСЕ БЕРЕТЬСЯ, ТА НЕ ВСЕ ДАЄТЬСЯ

За все береться, а вона…не дається…

За все береться, та не все менеться…

Все перебрав – нічого не надбав…

Хто набереться – не схаменеться…


30. У СТРАХУ ОЧІ ВЕЛИКІ

У страху штани…мокрі…

У заздрості серце чорне.

У любові очей нема…

В коханні мозок не працює…


Рецензии