Я не жену тебе...

Я не жену тебе,
Хіба що з голови,
з*їдають серце ті думки,
що бережуть  твій образ
і натхнення
інколи несуть мені
я не жену тебе,
хоч намагався сотні раз,
ховав я  купу тих образ
що випадково принесла мені
не хочу бачити у  сні
твоє волосся,
відійди
бо з глузду з*їду
від диявольської краси…
молю,
щоб сонце в мить стемніло,
і в потімках тихенько відводило
від той, що так сподобалась мені
іди собі, БІЖИ!
Біжи, бо я не зможу більше
Терпіти кандали,
Які міцніше сковають мене
Я розірву їх, як колись себе
Шматочками я рвав,
Ти зараз скажеш, що не прав,
Що часто дурня я включав,
 І що мости всі підірвав я сам!
Що ж, може й так,
Це вже не головне.
Ти прощавай –
Я не люблю тебе…

                05.11.2011


Рецензии