Я не тримаю злостi

Ти захлинешся димом від своїх цигарок
Коли тебе хтось залишить в самотності
Вийдеш зі звичних рамок
І впадеш від важкої гордості

Завітаєш до мене в гості
А я тебе свідомо вижену
Я зовсім не тримаю злості,
Що була тобою покинута 

Запропоную таблетки
Та нехай ти отруїшся ними
Я не тримаю злості на тебе
Але ти заслуговуєш гіршого

25.10.2011


Рецензии
Цікавий стиль)
Елеоноро, додайте літерку в назві.... Вона - загубилася....
Успіхів !

Крук Вранъ   04.04.2015 09:52     Заявить о нарушении