Украина

Стоять хатинки в низині
Їх там лишилось не багато
Димок з труби і щось в вікні
Блишить і кличе йди до хати.

То мабудь свічка догора,
А може і фітіль лампадки.
І серце в грудях завмира
Біжишь по стежці ти до кладки.

Цей геть разшатаний місток
Звязок минулого з майбутнім.
Лишилося зробити крок
І ти в обіймах з незабутнім.


Рецензии