И вот мы Ж шрыфт вам даф!

И;вот;мы;тута;раз;
И;вот;мы;щэ;й;ий;два;й;
И;в;дамКах;;в;общэм;та;;ты;Ш;бавч;
А;хтось;каСаф;;ны;наТТ
Ты;там;;блин;;нахПракГАЙсь;
Бо;;ой;;Луна;Ж;пошЛа;й;найт;спат;

И вот мы Ж шрыфт вам даф!
Длукгый зех, от, ты Зь баць!
И лизэ вун прам на АрБат Ш!

А шрыхт О гэтКый вас
УвСтрайВайт, ах, пыньКА Ш?
Вець Е ух нахс, сафСемК ГарБахт.

Кали кагда мы над
Усем дзерМом занадт,
То Ш гэхТаг нельГА Й, ЯкСь
ПахТрэхНах Сь Як, х!

А мы вот тухт сь КУТ ТУМ
И Ля Ра Ми щэ еКСь
ПАИдым зарэ ув СипБир Ж.

И вот, ну, шо, ну, шо.
Ха-ха! усьМэш жыдов?
Да мы вець фсих, хто с псих, афтПИХф!
НиЯкХИх суньДучьКа П
А ни Зь кырыньДахСяф
А ны прыгВогЗиг хай ль Мий Спарт.

Вот так воно ув ХИП.
А мы Шь ВАНАйм зуКСИ М.
ПаеТаму, Х, АВАНьсь кахКих В. ИгДзи, Г, лиПСь на ПАВиТР к МыдзьВиДзь.

ТакХа вшэ гондэ в Вась К ВАПнячК.
Оно шо взеВ ф жыдКак хлипКав.
А мух тут гондэ, ха, ны й вбац.
Ты Ж бач, повСьцьЧуйЯъхЛык тыхПлах!


Рецензии