***

Ти як бокал вина,
Така холодна і пянка,
Але ж ти знаєш, що я не п"ю вина,
А отже поема ця як завжди буде сумна.

Мило так коли ти є,
     Коли тебе нема - то є біда.
Сьогодні разом,
     А завтра вже нема.


Рецензии