Коментар до фото!

(100 річчя церкви в селі  Морозовичі,  Старосамбірського району,  Льівської області)

Багато ззаду і людей є та фігур,
Стовпів, будинків – простору багато!
Шляхів здоров’ю, новий «теренкур».
Життя – єдине та щоденне свято!

Наш головний герой попереду, еге ж.
На нього всі рівнятися повинні.
І, я, помилки виправляючи, вже теж,
Бажання та слова стають щось дещо дивні.

Юнь вже позаду – спереду - зима.
Біліє сніг на скронях та на дворі.
На фоні - показова метушня,
По центру - фокус розповзається поволі.

Сто років храму – це для вічності - ніщо!
Вік для людини в справах та коханні.
Тебе згадають всі – тому, що є за що!
Слова й діла були конкретні, не туманні.

З землі та в землю шлях наш на цім світі!
Ще й темрява нам заважа зростати.
Любов’ю так, як променями Сонця, ми зігріті.
Христа, як свого Батька - запросіть до хати!

Поет ХХ сторіччя 04 ХІ 2011


Рецензии
Хто має Віру в серці до Бога, тОму не страшно буде пройти через життєві труднощі!

Восьмое Марта   07.02.2012 04:17     Заявить о нарушении
По ділам вашим буде видна віра ваша!

Сергий Труш   10.02.2012 16:03   Заявить о нарушении