Юлэр булганым мин

Юлэр булганым мин
Вакыт эрэмгэ уздыргандыр
Бармак арасындан су кебек
Гомер агып качкандыр

Чишмэлэргэ тама куз яшлэрем
Дингезлэргэ житер кульдэ талмаса
Кабылана кунел дулкыннарым
Яр буенда туктап калмаса

Бир кулынны дустым бетмэс эле эшлэр
Утсен гомер бер кайгырма син
Курешкэндэ генэ кулын талмасын
Утсэ утер тик картайма син

Вакыт узып китте диярсен син
Узып киткэн поездга укенмэ
Бугенгедэ сэлэм биреп калсан
Э иртэгэ исэн булырсынмы  эллэ

Бугенге кон белэн кирэк яшэргэ
Булган хэсрэтлэрне жимый барсан
Вакытны туктатып булмас дусларым
Йорэк аркылы  аны уздырмасан

03.11.2011


Рецензии