Несцерка ш вiшня цi вмаш! о так звiздах!

Вось я іду па раёну
ІваНавСкук.
І бачу ліца знайОхМы Ш.
Шо вытэ каж!

Ну, ВІШ, ВІШня зь бяйРоСКІ Сь
Тут выйРакСла вдруг.
Как скакСаф П ШэйЛясь ГохНый
НекТар Ж зь некТарк.

І мы пашлі Ш тута й гондэ вш
Да й нейКіх вшат.
Ах, да не Ж ШАТк ій нейВалк
Нам ій в АльЛесьШанк!

Нам НІ ДА сцас НІ ДА кокГут,
Сцо от заБаВлякц
Ціп сфайОй ць байРайДойУх Ш.
Да, ха, прывЯгСана Шь та Зь!

Но мы пасМокТрым на ЁГА Й
Уф ЛенінГрат.
Сцо бо он вейДайЕць мноГА вж
Пра даш ГАВ-гафк.

Ну, да ув ЯхвНаве Нова ць
Іва ць навА.
Яхвэ Ш СлуЖыв тоКІ Сь в МойТаль.
А не Сь в Нін как.

І вот ХазьЯІН пам морДзе Зь
Да й праМА Й Васьк:
О! Дык ты Ж наш прама ЦёрКін!
Шчэ й НесьЦерКа яКСь!

ДА! ДОШЧ по Яновы –
А КузьМЫ Й ны й уйМЫЙвак Сь.

ЙізДыв мы Шь до й ДЫВчойНак.
Да й даш да й Надзь.
Ню, сцё КухХарЧойНахк
І вейРуйШча надТ.

Гонды аво нат і й ТольТаг
Сь КрэйДа й, ты Сь баць!
А, ха, ЗюсьМы й ні Зь в чобБакт
А ні-нь ф сакВайЯж.

Гонды стокХах діфЧохНак!
Прахм ГАСАМ лямп!
Ну, намБімРамЕм пальЧонКам
О цэ Пісня Старц.

Бо калі ты Кот ВучойНый,
То не Ж Зюзя шча й!
Но Ж МороЗюк ці й ШамШорГык
СА І ШАМбаЛам.

Вот якэ гондэ морэ
Прамо з ДырЖына.
Но в ЖыныХайл хайла Ж згохНыш
З вокНав вок с пЯкть.

От я но з ЯНО тут шося
Ціп навСтрунГав Ш,
ЕК і, Х, быжыть та КороФка ль,
Шо КОРОлева ув сякл.

Ах, МАЙя Шь ЛюдКа Ш! ЗОЦЕШ ВаКСь!
АтКуль Ш грыБАМ?
Да, ай, на Ж каркТохЛях
ВыхМахСаНАР!

ДАША няма када брашКы ль
ВыкПыкТык с ВойЛошКа Ш.
А мы Ш райСКАсвам вам проСтах
Да Зь, ха, пра й СТАХсюкХайл.

ДАВ Ш ВАДкакСці сцёся.
Хо! Сь авМерЗейНій стоКрат!
Дзе Зь вам П тута ЗьБорНык
Сцэ й П выйДайВакць!

Нець цікПакГрак а ні в ТольТы й,
А ны й в МАЙсюка вш.
Ах! А нам не да й СНА вш
Тута й с вашыНятк. АНСамБль БрыйЛяйНятк гдзе Зь хто дзе ВБахЧь !

ТАНго й ТАНцюкЕм Мы й Сам К!
Ну, Зь КАРОЛЬ с МатаЛянк.
АдРыкМаньЦір пеньЦюГАЙл
Прама вав РэйдДакць.

І, ПАНЫмайш, РЭЙД КРЭЙД ЗайВерШань.
Тута аво ва ух ЗАЙК
Ух ЗАВЭРШЫ Ш, ЕК бач Ш.

Дед ваш МАЙЗАЙ
Завш здань Влада Мар Сь.
Ну, зь ГОМ тут, ага Ш. Кал МОГылНов ВОНайм.

ПосВякШчайЕм Ш СцікХар ХАрам с РАМ хаРАНяк Сь
КАЛАМБУР прыйНійМАЙм?
Цік за здоРав Ш ахтДай-К?

Ну, Ж ет ЕРахЛакШ
ЛАКШМІ ціп ГімНамЛайСК.
Е в нас і таКА
КуйРыйЦар с Цар.
Што пат панДушьКу Ш клаДА фСЕМ ПОКЛАД влаДК.

ЛЕКый, слав Бож, шэ хваТат
От фсехКых лякХайл.
Ціп ій НЕСЦЕРКА Ш дашь, га?


Рецензии