A ХатаГрак ни й Квак А НИ ажНо Ж с ФАНИполя B!

А в нас ні й гондє й а й ны й тут
А ны вкраИньськ хохть букф!
А гэто що в мынэ Ж такэ .
Да Жэ! Щэ й сь загспьЯктэ вшь!
И но мытэ мытэль, мытЭ Ш!  Но, ХЭ, ЭШпай нывлад Ш
Тут ля Мыни набраВВ СцишКИ Сь,
Якы Я на Ж ушкы Шь.

А в нас Икона гондэ Е! –
В ДИТЯ ТфоГох Ш. А ЕК Ш.
ВАЯТы ш трэГА Й чы вш МЛынцеВ.
Чы но еКСь ПорвЛохъТновСК? И хохць туХт вывСковЧыль щэ й РоХ,
Я на ёго всэ Ш ноль. –
Бо Е в мынэ шэ ий госПолдь. –
Ну, Ж вот: с ЛюгБог П!

И хоть ух нахс ны вш… – ЧЯБакТоф, – Мы гондэ щось вПикЧом. –
Да, Дасьць скакСаць хоць парьРюх словць дэвь НИДэ Ж КроЛь.
Мы Ж тухть на й, Т, ЯгДэкСек найтДзОМ
Сцось циПуСах БрыЛёф.
Да в нас тут мыЛиён такоВВ!
СерГей, ПавЛов, КолКов…

И мы, ну, шо вш. На ГогХоль знОМ.
А там… Да, Ёшкый найн. –
И но Господь шэ тут ВыДёт… – Хэ! В Кыёв зноВВ! Шоп капы вместах Ы впыкты Ш
Вшэ беляРусь зь два Ж ИХ!

И вот, ну, шо тут гонДіво.
Ха, ДИВО Ж во Ш.
Хотя мі набіРайм ні то,  вжэ Ж ы, Х, найДёш! Вот йиж, шо под жыДок.
А штыркы часКа выкыДок!
ВИХхор Ш БрыйЛёк!
Бо Ш, ВАХ, ты вш ХАВ?
А пич з драВах?
Шо, я ль?   


Рецензии