Top!

И вот, ха, мы Ш влисЛых!

Ну, ф пич гэТух сТухШух.
А натэ вам, пранЦы Ш,
СракНикЦук дох старТаг!

Иш, ф САНИ Ж но Ж сани!
А в ВасьКинг ныц памХыть.
А ны вж про й НастаСьку Сь
Чы й СпарТаг.
Ха! М!

И НАС загсЦыкСцакЮкць,
Ты Зь баць, афт татаРый!
Да сцэ З за й ныгДигЛюг
До вСтахТых!

То зарэ Ж ХИТАна
Вам ДахСьць тухт
ТухТаньЦык цыкХайВый: А ну-К, ха й райСКхазВай-К! Дэ вж ПочТаг ГАТовЧыхц?

Тут гондэ Ж?
Чы й ойСтрах?
Бо дам вжо П!

 


Рецензии