Облiтае з акацii листя

Облітає з акації листя,
Оголяють дерева серця.
Никне долі і м'ята й любисток,
І природа спадає з лиця.



Там,де подруг  весною гойдали
Солов'ї  на веселках  бажань,
Нині осінь  усе   змалювала
У відтінках  розлук і прощань.



Мокнуть погляди  в сірих  туманах,
Посивіла небесна блакить,
І любов,і тепло вже не з нами,
І нічого в душі не дзвенить.



Набондючені  і присмирнілі
Гріють ніжки птахи на дротах,
І косують  на ниви зчорнілі,
Передзимній  тамуючи страх.


Рецензии
Чудово! З почуттям.

Инна Шумовецкая   12.02.2012 01:27     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.