Мозаiки осiнних кольорiв

Мозаїки осінніх кольорів...
Жовтогарячі вогники в долині
І на бетонних сходах, в сховках ринв
Опавше листя дума тиху сповідь:
Від днів весінніх - літо крізь - донині...

Осінні співи Шумана та Брамса
Лунають в парках і людських серцях
Душа моя лишила давній крам...
Минувшини. Коханням заквітчалась
Як небо мережаним,білим... з хмар.

Мозаїки осінніх кольорів
В душі згасили глупi запитання:
Чи витривалий сорт у нашого кохання?
Крізь зиму чи зі мною би побрів?
До днини, що залишиться остання?

Люблю тебе! Живу в коханні нашім.
І, з тої, Справжньої Чарівної Весни
Лунає - з листя зложені слова "Навічно разом"
В мозаїці осінніх кольорів...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.