Як швидко лiто промайнуло

Як швидко літо промайнуло
І осінь жовті шати одягла,
Вже й половина вересня минуло,
Та сталось диво, вишня зацвіла.

Вона не рада вже й сама,
Що восени облита цвітом.
Хоча не скоро ще зима,
Але минуло красне літо.

Чи довго їй цвісти, не знаю.
Одна посеред осені стоїть.
Птахи на південь відлітають,
Вже не співають, плачуть солов`ї.

Гілки схиливши до землі,
Печально вишня поглядає
Як пролітають журавлі
І як цвіт білий опадає.

Кружляючи упав до ніг,
Роса ранкова заіскрилась.
Розтанув цвіт як перший сніг,
А вишні знов весна наснилась.

Та не здійснились її мрії,
Даремні були сподівання.
Розвіялися всі надії
У вирію розчарування.

27.09.20010.


Рецензии
Умиротворяющая грусть. Действительно - лирика. Понравилось.
А заинтриговало название, так как у меня есть песня с почти такой же первой строкой, хотя называется она "Зорепад", но ещё не разместила - надо искать черновик и набирать :)))

Люда Титаренко   03.06.2013 23:23     Заявить о нарушении