Про окремого й кожного

З тобою в пам'яті
Той берег попрощався.
Пожовкле листя що
Летить згори.

Нема жалю про шлях,
той що зостався.
У серце
Свою юність забери.

Дивись на нові дні без
Смутку й болю.
Знайди нову місцину,
Якір кинь.

І йди спокійно
Чимчикуй по полю.
У день нової творчості
Поринь.

Людей багато, бо людей багато
І неоднакові вони ніяк.
Коли ти слухаєш людину -
Справжнє свято.
А як говориш - кидаєш мідяк.

Отож не треба й трохи лінуватись
Бо смуток серця, вибач, то вже гріх.
Радіти встигнути потрібно і старатись
Щоб кожен із оточуючих теж радів.


Рецензии